Rolig helg och Julen närmar sig

 En rolig helg är till ända och Julen närmar sig med stormsteg.Det har varit en helg med mycket cykel och roliga besked. Den började med en liten lugn tur på Enduro hojen ( ej motordriven) till en kompis. Kan därmot erkänna att det inte var den lättaste cykelturen jag kört. De breda däcken med höga nabbar, sjukt mjuka stigar/grusvägar och den långa slaglängden fram och bak sög musten ur mig totalt. 

På söndags morgon var det dags igen. Det vart ett lite kortare disstanspass på ca 3,5 mil. Skojigt men även välldigt lerig runda. Blev även ett stopp vid några hopp så jag fick leka av mig lite. Som ordspråket säger "Leka bör man annars dör man". Det vart även en sväng upp till falun på kvällen för lite träning i sveriges ända Velodrom. Sjukt jobbig men men rolig och även lärorik träning. Det vart många intervaller den kvällen kan jag säga. Tex 15 sek fullt ös, 15 sek vila i 5 min är inte att leka med. Nu till det roliga beskedet. 

I Januari ska jag, mina två tränare och några velodrom kompisar åka till Odense i Danmark för att tävla i Velodromcykling. Ska bli kul att äntligen få testa på att åka på en stor bana som är 250 meter istället för 190 som den i Falun är. Sen ska det även bli riktigt spännande att för första gången köra internationellt. Kul när det händer lite saker! Nu är det bara att hoppas på att man inte blir sjuk eller skadad så man kan köra. 

                                                                   God Jul allihoppa och lycka till med träningen!

 En blid från söndagens lek på disstanspasset

21 dec 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)